Jídelní a nápojový lístek, polední menu

Ve všední dny připravuje naše restaurace nabídku čtyř obědových menu od 105 do 185 Kč.

Obědová menu vydáváme v době od 11 do 14 hodin. Týdenní nabídku poledního menu rádi zašleme vždy s předstihem na váš e-mail. Zájemci se mohou registrovat u nájemce restuarace. Stálý jídelní lístek a nápojový lístek nadjete ke stažení níže.
Rozvoz obědového menu po telefonické objednávce na tel. č.: 777 874 274 a to v čase od 9 do 10:30 hodin daný den.

Kontakt na nájemce:
František Šrámek, tel.: 541 420 248, mobil: 608 828 720, e-mail: restauracewellnesskurim@gmail.com

Nabídka týdenního poledního menu 

ROZVOZ 777 874 

Pondělí 22. února
Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi
1. 150 Vepřové výpečky z bůčku, špenát, variace knedlíků 105 Kč
2. 300 Boloňské špagety sypané sýrem 115 Kč
3. 150 Přírodní kuřecí závitek plněný žampiony, opékané brambory 135 Kč
Úterý 23. února
Polévka: Hrachová s opraženou houskou
1. 280 Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurkový salát 105 Kč
2. 100 Frankfurtská hovězí pečeně, dušená rýže 115 Kč
3. 150 Smažený vepřový řízek z kotlety, vídeňský bramborový salát 135 Kč
Středa 24. února
Polévka: Z fazolových lusků s kapáním
1. 130 Pečené vepřové koleno /b.k./, dušená kapusta, vařený brambor 105 Kč
2. 120 Smažený sýr „Gouda“, hranolky, tatarská omáčka 115 Kč
3. 150 Hovězí líčka na zelenině a červeném víně, bramborvá kaše 135 Kč
Čtvrtek 25. února
Polévka: Moravská cibulačka
1. 280 Bramborový guláš, chléb 105 Kč
2. 160 Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 115 Kč
3. 150 Přírodní řízečky z vepřové panenky, houbová omáčka, mačkané brambory 135 Kč
Pátek 26. února
Polévka: Gulášová
1. 280 Bramborové šišky s mákem a povidlovou omáčkou, máslo 105 Kč
2. 150 Srbské vepřové ražniči na jehle, pečené brambory na bylinkách 115 Kč
3. 150 Svíčková na smetaně, houskový knedlík 135 Kč
Děkujeme za návštěvu/objednávku a dobrou chuť přeje kolektiv restaurace.