Provoz fitness centra v omezeném režimu, masáže od 11. května

Vážení návštěvníci! Od pondělí 27. dubna 2020 je pro vás, v omezené míře, v provozu naše fitness centrum, od 11. května pak i masáže.

Provoz je zajištěn od pondělí do pátku, a to od 14 do 20 hodin. Otevřeno máme i oba květnové sváteční dny. V soboty a neděle bude zatím zavřeno.

Kapacita fitness centra bude omezena na max. 25 cvičenců v jeden okamžik (bez kolektivního cvičení). U kolektivních lekcí pak bude maximální kapacita 8 osob + lektor.

Nošení roušky při cvičení je dobrovolné. Ke cvičení doporučujeme vlastní cvičební rukavice. K dispozici vám budou pouze toalety. Sprchy a šatny zůstanou nepřístupné. Dočasně také rušíme ručníkový servis, mějte proto prosím vždy vlastní ručník s sebou. Budeme nabízet jen balené nápoje a kávu v balení „to go“. Vlastní nápoje jsou po tuto dobu povoleny.

K dispozici pro vás bude dezinfekce, jak na pokladně ve vstupní hale, tak i na několika místech ve fitness centru. Před započetím cvičení dezinfekci prosím vždy použijte.

My pro vás budeme fitness centrum dezinfikovat v pravidelných intervalech. Vstup do fitness bude přes turnikety u pokladen, jak jste zvyklí. Také naše pokladní budou k dispozici, nicméně vás žádáme o dodržování požadovaných rozestupů, pokud možno dobíjení kreditu přes e-shop, a případné platby realizujme, prosím, platební kartou. Všechny vaše poukazy a permanentky budou automaticky prodlouženy o 3 měsíce.

Od 11. května otevřeme také naše Relax centrum (zatím jen masáže), rezervujte na e-mailu: fitness@wellnesskurim.cz.

Děkujeme, že jste připraveni dodržet nastavená pravidla. Těšíme se na viděnou.

Manuál pro návštěvníky